top of page
WAT IS SUNEKOS?

De Sunekos-Performa behandeling is een nieuwe amino-injectable behandeling, die op de meest efficiënte manier de huid van binnenuit terug opbouwt. Het werkt met een combinatie van 6 aminozuren en 2 soorten hyaluronzuur. Samen geven ze de huid alle benodigde bouwstenen, waardoor de huid snel zichzelf kan herstellen van opgelopen schade. Het product richt zich vooral op de lange termijn. Het resultaat neemt na de behandeling (van 3 sessies) steeds verder toe en tussen de 90 en 180 dagen na de behandeling is het maximale effect bereikt. Het is dus geen tijdelijk effect of enkel een vulstof voor de huid, maar een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo huideigen, dat ze meteen opgenomen en gebruikt worden in de gewenste proteïnestructuren, zoals collageen en zelfs elastine. Dit geeft de huid meer volume en veerkracht. De aminozuren zijn namelijk in staat om, als geen ander product in de markt, de cellen, die onder andere collageen en elastine produceren, te activeren op een milde, maar efficiënte manier. Sunekos is een gepatenteerde formule en dus uniek in de wereld. Sunekos heeft twee injectables voor huidverbetering. Sunekos Performa is gericht op het herstel van de huid van binnenuit, waarbij de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Sunekos 1200 trekt vocht aan en werkt als antioxidant. Het hydrateert de huid enorm. Ze worden vaak in combinatie gebruikt. Sunekos kan veilig gebruikt worden in combinatie met andere injectables om andere gewenste resultaten toe te voegen aan een verbeterde huidconditie. Dit zorgt ook voor een langer resultaat van bijvoorbeeld fillers en spierontspanners (zoals Botox). Sunekos Performa heeft de unieke sleutel voor de opbouw van de extracellulaire matrix (eiwitten die de driedimensionale structuur aan de huid geven, zoals collageenvezels, elastinevezels en de vulstoffen, die daartussen zitten, zoals hyaluronzuur en fibronectine) op zowel korte als lange termijn, zonder de risico’s van degeneratie, overdosis of overcorrectie. Waar injecties met hyaluronzuur enkel bewezen hebben collageen te kunnen aanmaken, heeft Sunekos Performa bewezen dat het in staat is om ook elastine aan te maken dankzij de specifieke aminozurencombinatie.

WAT HOUDT DE BEHANDELING IN?

 

Sunekos wordt met een klein naaldje of een canule in de huid geïnjecteerd. Dankzij een nieuwe injectietechniek is de behandeling nagenoeg pijnloos. De cocktail wordt door middel van een massagetechniek over de te behandelen zone verspreid. De behandeling met Sunekos Performa dient 3 keer herhaald te worden met een tussenpoos van 14 dagen. Indien ook een behandeling met Sunekos 1200 raadzaam is, hoeft deze maar één keer gedaan te worden en wel tijdens de eerste behandeling met Sunekos Performa.

NA DE BEHANDELING

 

Direct na de behandeling kan de huid wat gezwollen en rood zijn en wat warm aanvoelen. Dit trekt vanzelf weg. Er kan een blauwe plek ontstaan door het prikken, maar deze zal oppervlakkig zijn en ook vanzelf verdwijnen. Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen make-up. Vermijd hoge temperaturen (sauna, solarium, intensief sporten e.d.) en vrieskou gedurende een week. Drink de eerste 24 uur na de behandeling geen alcohol. Bescherm de huid goed met een crème met een hoge zonbeschermingsfactor. Er is geen verdere specifieke nazorg nodig

WAT IS HET EFFECT?

 

Direct na de behandeling ziet de huid er al meer gevuld uit en straalt meer. De echte resultaten op het vlak van volumeverbetering en rimpel- en pigmentvermindering zullen zich de komende maanden gaan manifesteren. Deze beginnen zich al vanaf de dag van de behandeling op te bouwen. Het optimale resultaat wordt bereikt 6 maanden na de behandeling. De huid ziet er fris en stralend uit, oogt voller, is diep gehydrateerd, strakker en met minder rimpels.

NUTRAKOS DRINKABLE

 

Ter ondersteuning van de behandeling wordt Nutrakos drinkable aangeraden. Waarom dagelijkse Amino-shots?

 

• Om huidelasticiteit en hydratatie te verbeteren

• Om de gezondheid van de huid te onderhouden

• Om gezonde haren en nagels te verkrijgen.

 

De dagelijkse consumptie van een Nutrakos drinkbare stick stimuleert de productie van collageen en elastine en helpt zo bij de weefselregeneratie. Een gezond, uitgebalanceerd dieet biedt niet altijd alle benodigde hoeveelheden voedingsstoffen. Nutrakos Amino Acid Food Supplement levert een specifieke mix van aminozuren die de huid, het haar en de nagels van binnenuit voeden. Nutrakos heeft significante resultaten aangetoond bij de verbetering van de hydratatie en de elasticiteit van de huid. De resultaten waren significanter in de diepste lagen van de lederhuid, waar veranderingen in de biologische functies het huidverouderingsverschijnsel in gang zetten. Aanbevolen wordt om twee keer per jaar een kuur van 3 maanden te volgen.

VVOOR WIE IS DE SUNEKOS GESCHIKT?

Sunekos Performa is geschikt voor iedereen die de huid wil verbeteren, verjongen of onderhouden. Het is een ideale behandeling voor een dunne, droge en slappe huid, alsook voor een beschadigde huid. Als u de eerste tekenen van veroudering graag wilt tegen houden, is Sunekos Performa ook preventief te gebruiken met als extra resultaat een vollere en gehydrateerde huid. Ook voor de huid die wat meer volumeverlies heeft, is er bij Sunekos een add-on booster, Sunekos 1200, die ingezet wordt voorafgaand aan het injectietraject met Sunekos Performa. Er wordt met een vollere hyaluronversie gewerkt die de huid opvult en beschermt van binnenuit. Voor echt diepe rimpels en fors volumeverlies zijn en blijven de dermale fillers de aangewezen behandeling.

De Sunekos Performa is geschikt voor:

- De ogen (onder en boven de ogen / donkere kringen)

- De hals

- Décolleté

- De handen.

Er kan met dit product dus ook gewerkt worden rondom de ogen, een probleemgebied, waar voorheen geen adequate behandeling voor bestond. Het geeft een spectaculair resultaat bij de dunne, rimpelige en soms donkerder verkleurde huid rond de ogen. Om het resultaat te behouden is het raadzaam de behandeling iedere 6-12 maanden te herhalen.

MOGELIJKE COMPLICATIES

Sunekos kent, buiten een zeldzame allergische reactie op één van de bestanddelen, slechts milde bijwerkingen: kortdurende roodheid en zwelling van de huid oppervlakkige blauwe plek. Er is geen gevaar, wanneer het product per ongeluk in een vat wordt geïnjecteerd.

CONTRA-INDICATIES

Vermoedelijke of bevestigde gevoeligheid/allergie voor een van de bestanddelen van het product

 

Actieve ontstekings- of infectieziekten in het te behandelen gebied (eczeem, dermatitis, schimmelinfectie, herpes, bacteriële infecties...)

 

Zwangerschap

 

Het geven van borstvoeding

 

Gebruik van medicijnen die het immuunsysteem onderdrukken, zoals Prednison of Methotrexaat

 

Een slechte wondgenezing in het verleden met vorming van hypertrofische en/of keloïdale littekens.

bottom of page